Gastenboek

Het onderhouden van een website vergt veel energie en tijd. Het is dan ook belangrijk dat er vanuit de kijkers feedback gegeven wordt om een website up to date te houden. Mocht u iets willen vertellen over het bezoek aan deze site, dan kunt u gebruik maken van het gastenboek. Een bericht wordt altijd gewaardeerd.


9 reacties op “Gastenboek”

 1. Mooie site en dito foto’s!!!!

  Je hebt zeker een goede leraar!!!!

 2. Jankees Schwiebbe op 17 aug 2007 om 19:15
 3. Beste Marc,

  Ik heb net, met veel plezier, je verslag van Spitsbergen gelezen. Wij gaan deze zomer naar Spitsbergen. Ik hoop dat we net zoveel mazzel hebben als jullie. Als vogelaar moet je ook een keer naar Lesbos gaan, half april-half mei. Een waar paradijs voor vogelaars.
  succes met verdere reizen.
  Edith Hogenes

 4. Edith Hogenes op 20 mei 2013 om 16:02
 5. Hoi Hogenes,

  Lesbos hebben we al reeds 2x aangedaan en het klopt, het is inderdaad een vogelparadijs, maar ook een paradijs voor de macro specialist qua vlinders en libelles! Bedankt voor je reactie!

  Marc

 6. Marc op 20 mei 2013 om 17:06
 7. Schitterende foto’s! Linkje gepikt voor mijn site.
  gr,
  Edwin

 8. Edwin op 9 okt 2013 om 10:38
 9. Hey M&M, schitterende reis gemaakt door Oeganda zo te zien. Wat een leuk verslag ook. Ben blij dat ik ook deelgenoot was aan deze mooie trip en ons gezellig “hollands groepje”” . Hadden jullie ook nog pinten gezien ?

 10. Loek op 15 aug 2014 om 14:54
 11. Hey M&M, schitterende reis geweest zo te zien daar in Oeganda. Ook nog pinten gezien ? En wat een mooi verslag. Ben blij dat ik deelgenoot was in het gezellige hollandse busje. Denk er nog regelmatig aan terug. Krijg er goeie zin van…..

 12. loek op 15 aug 2014 om 15:59
 13. Beste Marc,

  Wat heb ik genoten van je mooie foto verslag over Oeganda.
  Als alles goed gaat gaan wij er volgend jaar ook naar toe, wij lopen alleen nog een
  beetje te twijfelen over met wie we zullen gaan, maar na jou mooie verslag denk ik dat
  het toch Matoke tours gaat worden.
  Groeten uit het regenachtige Baak.
  Gerrie Hiddink

 14. jGerrie Hiddink op 4 feb 2016 om 10:04
 15. Hoi Marc,
  Wat een mooie site en wat een mooie reis hebben we gemaakt! We zijn benieuwd naar je foto’s, hopelijk was iggasu een mooi einde van een geweldig mooie en fotogenieke tijd.
  groetjes,

 16. donald & max op 24 nov 2016 om 14:03
 17. Met plezier naar jouw vakkundige website gekeken. Ik ben een gelegenheids vogelaar die zich dit jaar vermaakt heeft in Gambia met het vastleggen van vogels. Niets is rustgevender dan dat, zitten in de schaduw en wachten wat zich zoal aandient. Ik heb op mijn website zo goed mogelijk de namen erbij geplaatst, zal best een foutje in zitten maar dat zal door een strenge vogelaar wel gecorrigeerd gaan worden. Ik heb veel plezier aan deze fotografie beleeft.

  groet,

  Willem van Leuveren sr.

 18. Willem van Leuveren sr. op 6 mrt 2017 om 17:25
Reageren
 • verplicht
 • verplicht (niet zichtbaar)